Doorgaan naar inhoud

Garantie

Horlogeplanet biedt op alle horloges 24 maanden fabrieksgarantie op het uurwerk. De afleverdatum geldt als referentiedatum wanneer de garantie van kracht gaat. Voldoet een aangekocht artikel niet aan datgene wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, meldt dan hier het defect aan ons. Dan bekijken wij welke oplossing het beste bij jouw situatie past.  

De fabrieksgarantie biedt geen dekking voor:

  • Batterij (tot 3 maanden na aankoop valt wel onder garantie), horlogebandjes, schakels, schakelpinnen, het glas en de kroon.
  • Schade als gevolg van onjuist gebruik/verstellen, nalatigheid, ongeautoriseerd onderhoud, andere defecten die niet te wijten zijn aan materiaal of vakmanschap, ongelukken of normale draag schade en slijtage.
  • Waterschade. Lees meer informatie over de waterdichtheid van horloges op deze pagina. 
Zorgeloos Om Je Pols Pakket - 1 jaar

Met het Zorgeloos Om Je Pols Pakket hoef jij je 1 jaar lang geen zorgen meer te maken dat de batterij leeg raakt of dat het horlogebandje, schakels, schakelpinnen en de kroon kapot gaan!

Het Zorgeloos Om Je Pols Pakket biedt veel voordelen, aangezien het dekking biedt tegen diverse elementen die niet onder de fabrieksgarantie vallen:

  • Een defect horlogebandje wordt vervangen t.w.v. €49,99*
  • Een schakel die kapot gaat wordt vervangen t.w.v. €14,99*
  • Een kapotte horlogekroon wordt vervangen t.w.v. €14,99
  • Een lege batterij laten vervangen t.w.v. €12,49
  • Een schakelpin die stuk gaat wordt vervangen t.w.v. €4,99 

Dit pakket is direct aan te schaffen bij jouw nieuwe horloge voor slechts €29,99! Vergeten toe te voegen aan je aankoop? Geen probleem. Je kunt het pakket altijd nog binnen 30 dagen na aankoop aanschaffen. 

*Normale slijtage, zoals krassen en deukjes in de horlogeband/schakels vallen niet onder een defect.

Andere schade?
Heb je toch te maken met de hierboven genoemde of andere schade/problemen, neem dan contact met ons op, wij helpen graag met een goedkope oplossing.