Doorgaan naar inhoud
Gouden horloge kopen – de trend van het jaar | Horlogeplanet - Horlogeplanet

Gouden horloge kopen – de trend van het jaar | Horlogeplanet

Gouden horloges

Een gouden horloge is zowel voor dames als voor heren. We zien bij Horlogeplanet dat de kleur goud aanslaat en dat is niet zonder reden. Horlogemerken als Michael Kors en Hugo Boss lanceren namelijk steeds vaker een gouden kleur binnen ook bestaande collectes. Gouden horloges zijn namelijk echte eyecatchers en hebben een chique uitstraling. Overweeg je een gouden horloge, lees dan snel verder wat de opties voor jou zijn!

Een gouden of zilveren horloge?

Kom je er even niet uit welke kleur jij wilt dragen of de persoon aan wie je een nieuw horloge wilt schenken? Daar hebben wij een leuk trucje voor! Bekijk eens naar de kleur van de aderen bij de pols. Bij een groene kleur, zullen warme kleuren voor jou weggelegd zijn. Dit betekent dus dat een gouden of rosé gouden horloge bij jou zal passen. Is de kleur van de aderen blauwachtig, dan heb je een grote kans dat een zilverkleurig horloge goed bij je zal passen. Je kunt natuurlijk ook gewoon de kleur kiezen die je mooi vindt of vaak draagt! Combineren van goud en zilver is uiteraard ook een geweldige keuze!

Als je niet kunt kiezen, kijk dan een naar een two-tone!

Zoveel goud als je zelf wilt

Gouden dameshorloges
Wens je een geheel gouden horloge of enkel wat gouden accenten?  Dat is geheel aan jou; er is namelijk meer dan genoeg keuze.

Mocht je een geheel gouden horloge jouw voorkeur hebben, dan kunnen de dames eens kijken naar de razend populaire Michael Kors Darci MK3191 en de Michael Kors Runway MK3179.
Mocht je gaan voor roségoud, dan is dat ook mogelijk! Neem een kijkje bij de volgende modellen Michael Kors Darci MK3192 en de Micael Kors Runway MK3197.
Wil je combineren? Dat kan natuurlijk ook met de two-tone of tri-tone horloges! De dames kunnen eens kijken naar de populaire Michael Kors Lexington MK5955 of de Michael Kors Lexington MK5735.
Voor een compleet overzicht aan gouden dameshorloges, klik hier!
 
Gouden herenhorloges
De gouden Hugo Boss Ikon HB1513340 en de Hugo Boss Ocean Edition HB1513703 zijn in trek bij de heren. Het zijn een sportieve horloges met vele handige kenmerken, zoals een roestvrijstalenband, een stopwatch en kan hij tegen een regenbui. Liever goud en zilver combineren, dat kan met de Hugo Boss Ikon HB1512960. Uiteraard is dit slechts een kleine selectie. Voor een compleet overzicht aan gouden herenhorloges kan je hier klikken.

Een wereld vol horloges

Horlogeplanet biedt een wereld bestaande uit een uitgebreid assortiment aan horloges. Denk hierbij aan de horlogemerken Emporio Armani, Hugo Boss, Michael Kors, Tissot, en nog vele andere merken. Dit allen tegen de laagste prijs. Kijk gerust rond, want de horloge wereld is immers één van de mooiste plekken om te bewandelen. Dit willen wij graag met u delen met ons aanbod!
 
Vorig artikel Welk formaat horloge is voor mij geschikt? | Horlogeplanet
Volgend artikel Horloge kopen - Welk horloge past bij mij? | Horlogeplanet