Doorgaan naar inhoud
Een avondklok in Nederland - Horlogeplanet - Horlogeplanet

Een avondklok in Nederland - Horlogeplanet

Ben jij voorbereid op een avondklok?

Sinds 23 januari 2020 geldt er een avondklok plicht in Nederland. Van 21:00h tot 04:30h dienen alle Nederlanders zich aan deze avondklok plicht te houden. Maar in hoeverre zijn we hier op voorbereid? 
Wij van Horlogeplanet zijn eens gaan rondvragen wie er voorbereid is op een avondklok. Echter, kwamen wij erachter dat er best veel Nederlanders hier niet op voorbereid zijn! 

 

Horlogeplanet wil hier in meedenken. Hoe ziet de perfecte avondklok eruit?

  • Aangezien het nog steeds winter is, is het tussen 21:00h en 04:30h nog goed donker. Daarom adviseren wij om een avondklok te nemen die een opvallende wijzerplaat heeft. Denk bijvoorbeeld aan illuminerende wijzers. Dan kan je ‘s avonds toch goed zien hoe laat het is! Denk bijvoorbeeld aan Seiko en Diesel avondklokken. 

Lichtgevend horloge

  • De avondklok moet natuurlijk ook lekker dragen. Overweeg daarom niet een te zware avondklok. Wellicht is Calvin Klein iets? Zij staan bekend om wat lichtere en minimalistische avondklokken.

  • Ondanks dat een avondklok verplicht is, vind je het wellicht niet nodig om heel veel geld uit te geven. Dat hoeft ook niet, want Horlogeplanet biedt ook scherp geprijsde modellen aan, zoals Daniel Wellington of Guess avondklokken!

  • Wil je liever de show stelen met je avondklok? Dat kan met bijvoorbeeld Hugo Boss en Tissot! Wij krijgen regelmatig positieve reacties tijdens het dragen, aangezien deze avondklokken klasse uitstralen. 

Wat je ook kiest, een avondklok is nou eenmaal verplicht. En pas op; bij het niet opvolgen van de avondklok plicht staat een boete van 95€ tegenover. Zonde toch als je van dat geld een mooie avondklok aan kunt schaffen!

 

 

 

Vorig artikel Top 5 betaalbare alternatieven voor een Rolex horloge - Horlogeplanet
Volgend artikel Wat zijn de favoriete horlogemerken? - Top 10 van Horlogeplanet